Beoordelingen Verkeersschool Trilling B.V.

Klantenvertellen BV
8,8 10 0

201 beoordelingen

98% beveelt Verkeersschool Trilling B.V. aan

  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,4

11 t/m 20 van 201 beoordelingen

Monique uit Sint Pancras
17-02-2015
7,3
Ja, ik beveel dit aan
  • Service8
  • Deskundigheid8
  • Prijs/Kwaliteit6
voelt als een warme deken, zodra ik daar binnen kwam, veel betrokkenheid en vertrouwen.
jordy uit hoofddorp
16-02-2015
10
Ja, ik beveel dit aan
  • Service10
  • Deskundigheid10
  • Prijs/Kwaliteit10
Roxanna uit Amsterdam
15-02-2015
10
Ja, ik beveel dit aan
  • Service10
  • Deskundigheid10
  • Prijs/Kwaliteitn.v.t.
Mijn ervaring met jullie was top!!!
Goede service, allemaal heel vriendelijk.
Der word uitgebreid de tijd voor je genomen, niks is te veel gevraagd.
Anoniem
11-02-2015
1
  • Service1
  • Deskundigheid1
  • Prijs/Kwaliteit1
Joop uit amsterdam
11-02-2015
7,7
Ja, ik beveel dit aan
  • Service8
  • Deskundigheid8
  • Prijs/Kwaliteit7
Ik heb mij erg vermaakt en heb het gevoel dat ik deskundig ben geholpen. Professioneel en vriendelijk personeel
Bryan uit halfweg
11-02-2015
9,7
Ja, ik beveel dit aan
  • Service9
  • Deskundigheid10
  • Prijs/Kwaliteit10
Justin uit Amsterdam
19-01-2015
10
Ja, ik beveel dit aan
  • Service10
  • Deskundigheid10
  • Prijs/Kwaliteit10
Paul uit Zaandam
18-01-2015
10
Ja, ik beveel dit aan
  • Service10
  • Deskundigheid10
  • Prijs/Kwaliteit10
Toen ik besloot het C1 rijbewijs te willen halen heb ik via internet gezocht naar de mogelijkheden. Daar viel de website van Trilling gelijk op. Ik heb contact opgenomen om informatie in te winnen en ben toen duidelijk geïnformeerd over de mogelijkheden, ik had daar gelijk een goed gevoel bij. Iedereen die ik gesproken heb is even is vriendelijk en ik ben altijd goed geholpen. Mijn 1e lessen waren met Rolf, een zeer ervaren, geduldige en rustige instructeur, daar voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Moest ook wel want ik had het nodige aan te leren en af te leren. Na de lessen ben ik in mijn personenauto ook anders gaan rijden. Het overgrote deel van de lessen had ik met Stefan. Stefan is een prettige instructeur om les van te krijgen (heel relaxt), we hebben een hele dag gereden en die dag vloog voorbij. Stefan is een enthousiaste persoonlijkheid die je uitlegt wat je goed doet, dat geeft zelfvertrouwen. Instructies en de dingen die anders/beter moeten worden duidelijk uitgelegd en daar neemt hij echt de tijd voor. Ik heb veel geleerd en er veel plezier aan beleefd. Na de 10 lesuren had ik er alle vertrouwen in om voor het examen af te rijden. Het examen heb ik me toch drukker om gemaakt dan ik van mijzelf gewend ben en het rijden tijdens het examen ging krampachtig en geforceerd, niet mijn beste momenten na alle lessen. Gelukkig wel in 1x geslaagd, ongetwijfeld heeft Stefan nog een goed woordje gedaan bij de examinator. Ondertussen heb ik mijn nieuwe rijbewijs al in mijn bezit en kan ik op mijn gemak uitkijken naar een camper.
Bij deze ik wil iedereen bedanken en als ik iemand tegenkom die naar een rijschool op zoek is zal ik jullie van harte aanbevelen.
M.v.gr. Paul Furer
Aziz uit Sandikli
16-01-2015
9
Ja, ik beveel dit aan
  • Service10
  • Deskundigheid9
  • Prijs/Kwaliteit8
Bedankt trilling
David uit Beverwijk
27-12-2014
9
Ja, ik beveel dit aan
  • Service9
  • Deskundigheid9
  • Prijs/Kwaliteit9
Ik heb erg genoten om bij jullie te mogen lessen op de vrachtwagen. Ik heb veel dingen geleerd van jullie. Ook dingen die ik nu toepas bij de personenwagen!
Het grote voordeel vond ik het proefexamen, dat wordt afgenomen door jullie intern. Het gaf mij een goed inzicht wat wordt verwacht tijdens het examen en het heeft mij meer gemotiveerd.
Overleg met de rij instructeur was ten alletijden mogelijk en eigen initiatief werd ook gewaardeerd.

Conclusie: ik heb met veel plezier gereden bij jullie, in 1x geslaagd en raadt iedereen deze rijschool aan.